Termeni si conditii

CONDITII GENERALE

Siteul brasasigurari.ro este proprietate exclusiva a Grupului de Firme BRAS cu scopul de informare cu privire la serviciile oferite. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra ca si utilizator este conditionata de respectarea conditiilor de utilizare de mai jos. In momentul utilizarii siteului sunteti de acord cu respectarea acestora, respectarea neconditionata si implicita a acestora, fiind superioara oricarei alte intelegeri avute cu Grupul de firme BRAS sau cu orice firma din Grupul de Firme BRAS.

DREPTURILE DE AUTOR

Grupul de Firme BRAS este proprietarul siteului brasasigurari.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele si animatiile sunt proprietatea Grupului de firme BRAS sau a unor terti, cu drept de utilizare a acestora.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de autovehicule care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuripublicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de autovehicule care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de laGrupul de Firme BRAS, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

DREPTURILE DE MARCA

Numele BRAS, logo-ul (blazon) BRAS, numele firmelor din grupul de firme BRAS, numele autovehiculelor din gama DACIA sau RENAULT etc., sunt marci inregistrate de catre Grupul de firme BRAS si/sau automobile Dacia si/sau Renault Commercial Roumanie.

Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. acestea sunt folosite de Grupul de firme BRAS, automobile Dacia, Renault Commercial Roumanie fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de automobile Dacia.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Grupul de firme BRAS sau de la titularii respectivi constituie iNFRaCtiUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Grupul de firme BRAS, automobile Dacia sau Renault Comerciale Roumanie.

Grupul de firme BRAS isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor, la produsele, promotiile prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Grupului de firme BRAS, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Grupul de firme BRAS este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

VEHICULE NOI

Caracteristicile noilor autovehicule prezentate pe site-ul BRAS sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.

Preturile prezentate sunt cele din tariful automobile Dacia, Renault Comerciale Roumanie in vigoare la momentul redactarii/actualizarii respectivelor pagini ale site-ului.

SERVICII

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru membrii activi ai Grupului de Firme BRAS. Preturile indicate pot suferi modificari fara anuntara prealabila.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. in nici un caz, Grupul de Firme BRAS, membrii Grupului de Firme BRAS, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Grupul de Firme BRAS, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati site-ul nostru.

DREPT APLICABIL

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. in caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

© 2013-2023 BRAS ASIGURARI by RespectMedia