Asigurarea de Sanatate si Viata

Asigurarea de sănătate

Funcţionează pentru acoperirea totală sau parţială a costurilor de spitalizare, a costului tratamentului medical, ca urmare a unei boli sau vătămări corporale, pentru tratament la domiciliu după externare, consultaţii şi diagnostic, intervenţii chirurgicale, etc.

Asigurarea de sănătate urmăreşte să elimine lipsurile financiare adesea asociate cu incapacitatea de muncă de durată, provocată de un accident sau boală.

Dacă asiguratul a contractat o incapacitate de muncă, în urma unei boli sau a unui accident, are dreptul conform contractului de asigurare la o indemnizaţie de asigurare care se acordă atât timp cât se menţine starea de incapacitate sau până când asiguratul a atins vârsta de pensionare ori a decedat.

Mărimea indemnizaţiei acordate se stabileşte la încheierea contractului de asigurare prin acordul bilateral dintre asigurator şi asigurat. Riscul de deces nu este protejat de asigurarea de sănătate.

Pentru a beneficia de o cotație de preț pentru o asigurare de sănătate individuală, este suficient să ne contactați și unul din agenții noștri va lua legătura cu dumneavostră în maximum 24 ore. Împreună vom găsi cea mai bună ofertă pentru asigurarea de sănătate personalizată necesităților dumneavoastră.
 
© 2013-2024 BRAS ASIGURARI by RespectMedia